Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
OKAZJA dla UŚREDNIACZY ( śmiać się ,czy płakać) !!! Teraz pytanie ( na które odpowiedź wy nie ,a ja się domyślam ): jaki poziom Centek osiągnie w tym miesiącu?. Pisałem przy 39 gr., że 37 gr. macie, jak w banku, wyraziłem również swoje obawy, że na tym poziomie końca nie będzie. Dodam ,że 36 gr też nie jest kresem waszej gehenny. Ale wam tłumaczyć ,to jak pisanie na Berdyczów. Wasze ( wiem , co mnie to obchodzi - napiszecie ) pieniądze poszły ,jak psu w dupę. Szkoda mi tylko naiwnych ,którzy dali wiarę różnej maści NIEUDACZNIKOM ( hanysy dejokaty i inne takie ) wieszczącym rychły ODPAŁ i dziwiącym się sprzedającym to badziewie na poziomie, powiedzmy 40 gr. .CO ZA DURNIE SPRZEDAJĄ NA TYM POZIOMIE... retorycznie pytali - pamiętacie?. Dzisiaj o takiej cenie możecie tylko pomarzyć, ale wy tak macie, ze cieszycie się, że SPADŁO, bo będzie okazja załadować wory do pełna, tylko istnieje jedno ale..........nie macie za co ! GOLASY!. Powtórzę to, co pisałem kiedyś: siedzicie po uszy w .....GÓWNIE. Dalej słuchajcie wyżej wymienionych i ufajdanych " doradców". Ciekawe, jakie mają teraz miny???