Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Prowadze działalność od wielu lat. Korzystałam już z księgowej na etacie- zaszła w ciążę, potem urlop macierzyński, chorobowe - znowu w ciąży, i znowu macierzyńskie. Znalazłam biuro rachunkowe tanie, przez pierwsze dwa miesiące byłam nawet zadowolona, a potem tylko same problemy , nie odbierali telefonu, kontrola US z ustaleniami. Porażka.
Zacząłam szukać dalej innego biura... I znalazłam z polecenia znajomych.
I tak powinnam zrobić juz na początku gdy zaczęłam prowadzic firmę :)
Biuro profesjonalne , obsługa miła i zawsze pomoże. Z pełna odpowiedzialnością mogę polecić sama już współpracuję z nimi od kilku lat i mogę spać spokojnie. Podatki, Zus-y zawsze w terminie. Kontrole wszystkie pomyślnie przetrwałam i wszystko było ok :) Wielki plus dla Firmy Bilans sc na Kościuszki 27 w Bydgoszczy.
dla zainteresowanych adres: www.e-bilans.bydgoszcz.pl
Szczerze polecam.