Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
nie mam takiego wrażenia - jakby chceli upchnąc to upchnęliby bardzo wysoko choćby jak Smoke. JAkby celem było upchnięcie to zadebiutowaliby duża ilościa akcji a nie kilkusettysiącami. Moim zdaniem upchneli po 3 żł a chcieli odkupic po 1 zł , teraz wywindują wyzej żeby upchnąć kilkadziesią t milionów akcji od A do J bodajrze. Akcje te były obejmowane po 0,6 - do 1 zł , nasze akcje po 1,2 więc tu biznesu dla nikogo nie ma. Trzeba czekac. Moim zdaniem to jest ewidentna próba wyciągnięcia i zwalenia a potem wywindowania w kosmos. A wtedy wrzucą nówki sztuki.Na prawdę nikt normalny nie wywala na minus 17% jak dziś-nikt jeszcze w tej cenie tu nic nie kupił.NIkt nie zarobił.Chcą postraszyć żeby sprowokować lawinę. Ale natychmiast pojawia się popyt troszkę wyżej. Rozgrywka trwa a brami są dwie. JAk nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze - tu również.
Ja juz jestem zmęczony ale czekam i nie odpuszczę a mam akcyjek trochu.Spodziewam sie dużej premii to postatram się dokupić - oby była jescze taka cena.
pozdro