Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Helo kursanty.
As prezes jest na prawdę miły. Zadzwoń i pogadaj, a sam się przekonasz.
Ostatnie info jakie rzucił o WZA i następnego dnia do niego przedzwoniłem i zadałem mu parę pytań to odpowiedział, że na razie ma mętlik w głowie, bo info to pisał do późna w nocy, zeby rano puścić. On faktycznie chyba jest zapracowany, jeżeli takie rzeczy musi pisać po nocach. Ale to lepiej, bo przynajmniej pracuje i rozwija tą firmę. A nie jak niektórzy prezesi z NC, biurko, laptop, basen i leżaczek i info przed sesją.
A następnym razem jak nie zapomnę to zapytam, czemu infa puszcza tak późno? A może on jest tzw "Nocny Marek"?
A ostatnio namówiłem kumpla na BG i dzisiaj właśnie mu wpadło po 5,55. Wkurzył się, że nie wpadło wszystko tylko 209szt. Widać nikt nie chciał sypnąć mu więcej.
Ja dzisiaj nie kupowałem, ani nie sprzedawałem. A mam tego 2000szt. Dla niektórych to może mała ilość. Ale dla mnie to dużo. śr. 5,13.
Prawda jest też taka, że BDG jak zacznie iść w górę, to będzie wspinał się po fundamentach. Więc jak za szybko wyskoczycie to nie licznie na szybki spadek jak na Smoku.