Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
właściwie do kogo to piszesz bo nikt jakoś zle o spółce nie pisał
wiadomo czemu spada
wynik kwartalny sporo słabszy niż rok wcześniej a mało kto wiedział o tym wrzuceniu w raporcie Rurogazu
sam liczyłem na duże wzrosty i na poczatku jak zobaczyłem raport to wywaliłem połowe akcji
pozniej dopiero zobaczyłem, ze to czynnik jednorazowy a raport jest bardzo dobry i zaczełem powoli odkupować, powiem szczerze że mimo błędnego założenia wyszedłem na tym niezle bo sprzedałem w przedziale 10.4-10.3 a teraz sobie odkupowałem ponizej 10 wiec całkiem zadowolony jestem z takiego obrotu rzeczy.
Ale na wzrosty trzeba bedzie pewnie poczekać do wyników za 2 kwartał które zapowiadają się dobrze, tym bardziej ze w komunikacie bylo podane że od kwetnia widzą dynamicznie rosnące zamówienia a to dobrze wróży.
Radpol był b. drogą spółka a w czasie bessy mało spadł dlatego mimo ciagłego szybkiego rozwoju nie wzrósł mocno, uważam ze obecnie radpol jest już wycieniany godziwie i teraz każdy wzrost zysków i przychodów będzie miał wpływ na kurs akcji.