Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
ja tu jestem już od prawie roku... akcje zakupowałem po 1.20 uśredniłem do 1.09.. cały hajs giełdowy mam tutaj wsadzony.. mam jeszcze troche na jupiterze ale o tę spółkę się nie boje bo ma fundamenty i dobre wskaźniki... a ta ma tylko fundamenty.. powiedzmy sobie szczerze ntt jest praktycznie firma dystrybutorską... bez kontraktów i przetargów będzie kiszonka taka jak teraz. Czasami się zastanawiam co mnie skusiło by w nią wejść. Czy warto czy nie? To się okaże wtedy gdy strace lub zyskam bo jak narazie to pieniądze leżą i się mrożą.
Pozdrawiam!