Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
powiem ci co mysle ,strata teraz na kompach rzedu 3mln ,za drugi nic nie powiedza bo po co za trzeci bedzie strata gigant i ogłoszenie bankructwa. to sa tylko moje takie przewidywania ,ale moge sie mylic , zobacz grubasy nic nie robia bo po co, do tego sie wogole nie dotykaja. za pierwszy kwartał cena spadnie do 70 groszy a za 3kw bedzie 30 gr. i cała filozofia a potem bedziemy mogli wytapetowac akcjami pokój. Ale to jest tylko moje takie myslenie i przewidywania . a moze byc odwrotnie to jest giełda ,ale ja jestem przekonany ze bedzie jak napisałem.