Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Panowie i Panie nie było mnie trochę na forum chociaż mam akcje miry 2703,
postanowiłem odwiedzić profil naszej spółki bo były wyniki i co widzę.
Albo jesteście bandą cieniasów i wpierd...ście się bez reszty w denną spółkę i płaczecie jak sieroty na oczach innych inwestorów, robiąc sobie wstyd.
Albo większość z was jest zawodowymi spekulantami i już nie wiadomo kto kogo chce oszukać.
Do tych co nie są ani jednymi, ani drugimi "zwykli inwestorzy" powiem jedno a mam również akcje tej spółki co zaręczam i myślę że nie mało. JEŚLI szukacie na forum bankiera podpowiedzi jak zarobić to stracicie wszystko.
Jeśli ktoś kto wie coś konkretnego i się tu udziela, to tylko po to żeby wprowadzić was w błąd, zresztą tyczy się to każdej spółki.
Najczęściej chcą zobaczyć jakie są wasze nastroje.
I CZĘSTO gdy mówią że skup to naprawdę jest dystrybucja, a gdy że dystrybucja jest skup.
LUDZIE LUDZISKA Z DALEKA I Z BLISKA
obrót ponad 2 mln akcji, no to znaczy że jakiś grubszy musiał sprzedawać, pytanie kto?
Chyba że grubszy kupował bo widział że wasze nastroję są wisielcze i wyj..bał was bez mydła.
Na bankierze w analizie technicznej pojawił się komunikat że obrót jest 664% bodajże większy od średniej sesyjnej.
Ponad 2 mln akcji, a ile naliczyli dużych pakietów na sprzedaż.
Cosiek się ładnie ustawił na K i sypał sobie do swojego woreczka z drugiego woreczka po 4 kilo a wy oddawaliście razem z nim do jego woreczka.
Tak wiem malkontenci powiedzą że sobie coś ubzdurałem.
Tylko że jak pamiętam przy naszym zjeździe na 90 gr było obrotu coś koło 1 miliona.
Gdyby taką ilość naprawdę chcieć oddać ulicy nie byłoby 99 groni tylko 89gr albo jeszcze niżej.
Z tond też u waszych forumowiczów weteranów, jeden jest moim idolem, takie jak ktoś już powiedział niepoparte niczym zmiany nastrojów.
Zawsze z prądem, tylko że z igły, nie robią widły a od razu grabarkę.
To jak? jest tak źle! to czemu sami nie sprzedali, jak było dobrze.
Ważne jest to że Rekiny wiedzą iż czekacie na 23 a później będzie odwrót, gdyby powtórzyło się coś takiego jak dziś. Więc ludzie firmy będą musieli coś zrobić z kursem bo jak po walnym będzie taka wtopa to już swojej kasy nie zobaczą brali od 1 zł do 1,25 w pakietach, gdyż i wy i ja i inni wywalą.
A byli już tacy co do niedawna myśleli że kurs można zawsze dźwignąć
Choćby Paszyńscy z Karenu obecne CCE, tylko że teraz to se mogą, jak już nikt im nie ufa.
A drugie Pani prezes którą tak kochacie powiedziała że wierzyciele będą się musieli zgodzić na układ i akcje po 1,2 za dług bo tak wierzyciele otrzymają choćby trochę, a gdy spółka upadnie nic, ostatni wywiad w TVN a co jeśli konkurencja miraculum zaproponuje któremuś z wierzycieli lepszy układ. Może lepiej jednak firmę kupić za grosze od syndyka.
To mówię ja MEGA LESZCZ
Jak się cenę akcji trzyma nisko to można stracić te akcje.
Zostawiam do przemyślenia.
Są to wyłącznie moje prywatne przemyślenia pozyskane w wyniku handlu akcjami na GPW i nie mogą być zgodnie z prawem traktowane jako rekomendacje.