~kk

ktoś mógłby coś sensownego napisać na tym forum na temat sytuacji tej spółki - ale nik nie chce ... jeśli pozwolicie to spróbuje coś wypocić ..............
1. zainwestowałem w tą spólkę dziś - brałem po 1.59 i 1.6 .........
2. nic nie wiedziałem na temat sytuacji finansowej liczy akcji czy ff tylko obserwacja wczoraszej sesji dzisiejszej relacja popytu i podaży
3. po wykresach tygodniowych i dziennych (chodzi o AT bo głownie tym się kieruje) wynika że od stycznia 2011 mamy b.wysokie obroty na niskich poziomach (nazywam to przejęcie - czyli zebranie papierów przez grubasów )
4. czyli grubasy zadecydują do jakiego poziomu dojdziemy
5. doszukuje się analogii po obseracji smoke - gdzie 30 czy 50 k papieru podnosi kurs o 40%
6. strach przed kupnem jest zajebisty a na drugi dzień plucie w brode
7. gdy połączymy wierzchołki górne od początku notowań wyjdzie nam że dziś przebiliśmy linie trendu spadkowego - długoterminowego
8. wiem że większość osób które to przeczytają mnie wyśmieją (b.dobrze .)
9.macd dzienne już jest na plusie a tygodniowe minimalnie na minusie i pnie się w góre
10. cci na dziennym już wczoraj dała sygnał sprzedaży - ale się nie sprawdziło
11. cci tygodniowe dziś dała sygnał sprzedaży
12. dziś na wykresie tygodniowym kurs przekroczył zdecydowanie średnią 45 sesyjna - na dziennym nie ma o czym mówić
13 co z tego bedzie nikt nie wie albo wie kilka osób - ale tego się nie dowiemy
:)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.