Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2011-05-07 o godz. 04:47 ~glina napisał(a):
> jak wystartuje to będziesz się cieszył, że kupiłeś blisko
> 1,6.
JUŻ DAWNO MAM KUPIONE I NIESTETY W CENIE WYŻSZEJ NIŻ 1,6:))
I dlatego budek musi urosnąć.
MUSI? NIC NIE MUSI.
Idealny kandydat do ruchu na 4-5 zł. Każdy gra za swoje.
4-5ZŁ? TAKA CENA JEST MOŻLIWA, BO....? SĄ KU TEMU JAKIEŚ LOGICZNE PRZESŁANKI POPARTE ANALIZĄ CZY TO TAKA TWOJA SPEKULACJA?
Dają to brać taniej i nie podbijać ceny.
MYŚLĘ, ŻE BĘDZIE JESZCZE TANIEJ NIŻ TE 1,32ZŁ. A DLACZEGO? A DLATEGO, ŻE TAK WSKAZUJE HISTORIA: DOBRE INFO - ZWYŻKA - REALIZACJA ZYSKÓW. OBECNE PRZEMAWIA ZA TYM TEŻ BRAK ZAINTERESOWANIA.
i nie wywalać na pierwszym wzroście. Tu będzie grubo.
NO NIE WYWALAJMY, BO PEWNIE MAMY TYLE TYCH AKCJI, ŻE MOŻNA NAMIESZAĆ. ILE MASZ 3000, 5000 SZTUK? ZAŁOŻĘ SIĘ ŻE NIE WIĘCEJ NIŻ 10000.
NIE MAM NIC PRZECIWKO TEMU BY BUDOPOL POSZEDŁ W GÓRĘ. BA! BĘDĘ SIĘ NAWET CIESZYŁ. NIE ROZUMIEM TYLKO PO CO PISAĆ O CZYMŚ NA DOWÓD CZEGO NIE MA SIĘ DOWODÓW POPARTYCH ANALIZĄ.
POZDRAWIAM.