Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zgadza sie. Negocjacje dot. przejecia moga jeszcze potrwac. Do 13 maja ma sie zakonczyc tylko due diligence, czyli wyczerpująca analiza przedsiębiorstwa i jego otoczenia z uwzględnieniem związanych z nim szans i ryzyk.
Transkacja 17 000 akcji odbyla sie o ile pamietam w pare sekund 4 maja o 9.22. Dla mnie byla to wyraznie transakcja umowiona. Moze wiekszemu inwestorowi znudzil sie skup. A swoja droga 17 000 to tylko polowa tego co ja mam. Jak zobacze pakiet 50 000 to zaczne sie zastanawiac co sie stalo.