Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dobra a ja się zastanawiam ile musi wynosić kurs B3S coby potencjalny akcjonarjusz szczęśliwiec ewentualnych nowych emisji za 3 PLN chciał zaczerpnąć swoją chochlą
W nowym statucie zarezerwowali sobie możliwość zwiększenia kapitału zakładowego o 480 000 PLN tj wyemitowania 4,8 mln akcji w cenie 2,5-3 PLN (około 15 mln) i jest to związane z tym że za część akcji COIG chcą zapłacić tymi akcjami a te muszą być przecie w jakiejś wyższej coby odpowiednio skusić potencjalnego nabywcę. Najlepszsym pomysłem na niezłą marchewkę byłoby wysłanie kursa w kosmosa i utrzymywanie go w kosmosie -a le to tylko moje głupawe przemyślenia i proszę nie sugerować się mnie tym choć w zasadzie wskazałem tu kto powinien być naszym i waszym obrońcą bo ja to żaden obrońca ledwom swoimi dywizjami 303 niedawno przekroczył 8000 szt :cry
p.s. no i jak zwykle wyjdzie na to że naganiam