~from india

akcje mam od 2008 (do dnia obecnego srednia w granicach 7,50) więc DT żadnym nie jestem. mam co jeść gdzie spać i stały dopływ gotówki i na stan obecny nie spieszy mi sie oddawac poniżej średniej, ale wk..w nieziemski mam z bardzo błahego powodu otóż spółka w porównaniu do tego co było 3 lata tamu ma dużo solidniejsze fundamenty, stała się liczącym graczem na rynku firm dostarczających obuwie militarne czy ochronne, nawet głupi zauważy różnice miedzy tym co było a tym co jest. A za każdym razem gdy pojawi sie okazja do wzrostów to kurs jest pałowany, bądż podskoczy kilka % żeby w ciagu nastepnych kilku sesji wrócić do poprzedniego poziomu, polityka informacyjna firmy dla mniejszościowych inwestorów zerowa (dla większościowych pewnie lepsza bo coraz jakiś fund wchodzi i wychodzi - przewinął się juz krezus, quercus teraz ING siedzi). jakby pan prezio zrobił troche wieksza konferencje niz tylko dla dwoch zaprzyjaznionych pismakow to by sie troche potłumaczył, no ale wkońcu walne niedługo...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.