~tomek

jestem nowy, orco jest moim drugim zakupem i powiem wam ze uczy cierpliwości albo mówiąc bardziej dosadnie wk***ia. Jednak chce się odnieść do tego o czym tu piszecie, że będą zbijać kurs po chwilowych eksplozjach. Myślę, że tak nie bedzie. Pamietajcie, że giełdą chocby nie wiem jak kto próbował manipulować kursem rządzą emocje. Emocje rządzą więc i kursem Orco. A wiecie co naprawde wzbudza emocje i rozpali do czerwoności wyobraźnię inwestorów na giełdzie tak jak Wiedzmin rozpalił kurs Optimusa? Wiecie co? bo ja wiem ZŁOTA 44! Ten budynek wzbudza emocje będąc jeszcze w fazie projektu, jego kształt jest naprawde rewelacyjny. Moim zdaniem to ostatni moment żeby się zalapać. Ja nie wykazałem się zimną krwią i kupiłem po 36.15 ale myśle ze i tak nie jest tragicznie. Dlaczego myśle że to ostatni moment? Właśnie podali info że budują jedno pietro w jeden tydzień tak więc idzie im to sprawnie i już niedlugo będą się wynurzać ponad reszte budynków i piąć coraz wyżej równolegle będzie coraz goręcej wokół Orco i coraz głośniej. Nie ma bata to musi mieć przełożenie na kurs.
Pytanie tylko czy warto czekać i kiedy nastąpi ten wystrzał i o ile czy bedzie więcej niż 100zl?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.