~złota rączka

Nie będzie, oczywiście moim zdaniem, zbyt dużego dołowania bo wejdzie spekuła a nie po to robili koronkową robotę od kilku miesięcy. natomiast 20 to możemy mieć w pół godziny- jak rządzący zechcą :)- kiedy to nastąpi może nawet jeszcze oni tego nie wiedzą !
Nie zdziwiło by mnie by cerabud zmienił profil ! A ostatnie zmiany są na pewno kluczowe!

Na forum bardzo dużo się pisze -IDIOTYCZNYCH- idiotyzmów a w rzeczywistości to niewielu cokolwiek wie a możliwości sprawdzenia firmy są!
Nikomu nic nie chce się robić- post napisze w minutę i jest wielki,- ha.ha. Reszta to trzepaczki!
To ja anulowałem dużo zleceń z lewej bo nie widzę sensu czekać , może mi wpadnie po 9 za tydzień może dwa ( częśc jednakże kupiłem po 10 ) a żeby sprzedać po 11-12 ( tym bardziej ze i po tych cenach kupowałem i mam bardzo dużo cegiełek ) to muszę czekać następny okres i robi się z tego miesiąc ! Może cerek odjechać i jutro:) .
Teraz skupuję inną perełkę bo jest okazja za 2-3 sesje nie będzie a za 1-2 tygodnie zarobię 10% , nie siedząc przy kompie i nie ponosząc żadnego ryzyka , choćby np. tym że kurs będzie , nie spadał jak rynek gł. ale że będzie stał przez kilka miesięcy w miejscu .Moja perła do 2 miesięcy będzie +30--40%
Zdrowego ROZSĄDKU życzę teraz świętujmy Zmartwychwstanie Jezusa Chrystusa . Przyjdzie i czas dla cierpliwych świętować wzrosty.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.