Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dla mnie broad to fundusz emerytalny (już pisałem o tym) i też nie mam zamiaru sprzedawać za tydzień. Wydaje mi się po prostu, że tu wchodzi ta sama ekipa co robi pompkę na smoke shop.
Przyglądam się i obserwuję ruchy i stąd mój wniosek, że tu będzie też duży up. Oczywiście mogę się mylić, ale wyobraż sobie, że spekuła ominie taką okazję: niski FF, fundamenty, branża, perspektywy......nie sztuka napompować papier - sztuka sprzedać go ynwestorom, a wiadomo, że info w maju o przejęciu rusoil ( na fali po takiej informacji można sprzedać towar), a także dwa raporty...
Broad to dobra spółka fundamentalnie, ale jeszcze lepszy kąsek spekulacyjny, do 100 PLN nie problem wyciągnąć ten papier...