Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
wg mnie mispol jest juz silnie wyprzedany-jutro na pewno zly art.w prasie.ciekawi mnie reakcja litwinow i jutkiewicza.ostatnio prezes achinger mowila ze ostateczna decyzja o pmb nie zostala podjeta-moze jeszcze cos sprobuja odkrecic.po tych cenach grubasy zaczynaja skup i nie robil bym juz glupot a nawet podbieral.ja mam w 3 transzach-sr.5.55.-to latwo mi mowic.ale w zyciu sie nie spodziewalem aby taka perelke dostac jeszcze po 5/pozdro