Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Mowilem kiedys ze 0.4x zaliczymy to mnie patafiany atakowaly typu Ojczulek i inny tego typu badziew...
Ja obstawiam ok 0.4 chyba ze trafimy teraz na ogolna korekte to i 0,2x zaliczymy ( bez emisji) a jak bedzie emisja to zalezy jaka ona bedzie bo jak pod konkretnego inwestora i duza to moga rozwodnic i ponizej 0,2
Do dzis bardzo mi sie nie podoba sparwa Cypru - czy nie wydmuchaja kolesi z zarzadu...
Chyba ze jeszcze kolesie wywina nam jakis numer....
Ja to wyrzucilem juz dawno z lekkim zyskiem ( na dolkach podgrywalem z minimalnym zyskiem oddawalem - i teraz utknalem z malym pakiecikiem po 0,51 - i juz to zostawie :) a teraz ustawilem sie w kolejce :) na odpowiednim wg mnie poziomie :)