Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
spoko, nie poczułem się urażony. kghm-u nie mam, czego żałuję. jakieś 45% portfela mam w SNS, tutaj około 30%
leszczem się nazywam bo pewnie mój kapitał wielu by rozśmieszył, ale kazdy inwestuje wg własnych możliwości
co do poniedziałku, może być różnie. trzeba mieć nadzieję, że raport trafi do większej rzeszy chętnych. poza tym zgadzam się z head-em. nie wierzę by puścili 1,7 mln akcji po 4,25 za sztukę w rynek bo byśmy na 20 groszy zjechali biorąc pod uwagę obecne (co mnie dziwi) zainteresowanie spółką ;) dlatego pewniejsze jest że, jak mówi head wejdzie jakiś fund albo Investcon to obejmie. tak czy inaczej, ktokolwiek to kupi, moim zdaniem zechce zarobić minimum 100%, a jeśli tak, kurs 8,50 mamy na dloni, a nie zdziwię się jak polecimy 2x wyżej. ktoś na tym forum pisał o 25 zł/sztuka, a zapytany o konkrety ucichł. wg mnie dobrze to wrózy, pozdrawiam!