Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
już zaczynają mnie nachodzić wątpliwości czy dobrze zainwestowałem cholera, nawet durny petrol zmienił trend i pnie się ostro w górę.. bez sensu że tak stoimy, bo czasu coraz mniej, a wzrost w 3 dni 20% a potem spadek 10% mnie nie kręci. Żeby trwale urosnąć musiałoby powoli już dawno ruszyć, a tu dupa...A jak nie zaczynamy rosnąć,to będziemy spadać,bo ileż można czekać w tym marazmie... ja nie sprzedam, ale nie ukrywam, że mam wku.wa.. był trend wzrostowy piękny, teraz robi się horyzontalny,czy sam nie wiem co, więc po co kupować?... wrrrrrrr... musiałem wylać żale;)