Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dziękuję Wam za uwagę, pozbyłem się dzisiaj ostatnich akcji Reinhold. Być może złośliwie zacznie od teraz rosnąć i będę sobie pluł w brodę. Być może będzie się to staczało dalej, żeby zejść poniżej nowej wartości księgowej, czyli przynajmniej do 2 zł. Nie próbuję nawet przewidzieć jak się dalej zachowa kurs. Jest to dla mnie absolutna ruletka, nie interesuje mnie to więc już. I raczej tu nie wrócę tak szybko, o ile w ogóle. Wytrwałym posiadaczom życzę wzrostów. Ja mam dość tej wyjątkowej nieprzewidywalności i braku choć minimum transparentności. Zawiodłem się na tej spółce na całej linii.