bolo7

jak komuś Polna nie pasi, to nie musi ani się nią interesować, ani wchodzić na to forum, ani tym bardziej kupować akcji tej spółki; tu może wybuchnąć w niespodziewanym momencie, a może też i kisić niemiłosiernie długo na niewygórowanych poziomach; szansa, że w tym roku coś się wyklaruje - czy coś się przyspieszy, wychodzi na to, że nie bardzo... pozostaje spokojnie czekać na rozwój wydarzeń; ja mam jakieś wrażenie, że akurat Miro z Polnej dopnie tu te parę kwestii skutecznie, ale to po owocach go poznamy; cóż, 13 maja raport, zobaczymy, co tam wskórał choćby w niedawno zakończonym kwartale... brakuje mi tylko, żeby sam nabył nieco akcji Polnej, żeby się uwiarygodnić, bo tak to, jakie ryzyko zarządzania naszym wspólnym majątkiem ponosi ???
nie mówiąc o konkretnej prognozie zysku na ten rok - człowiek z jajami nie będzie się bał takiego wystawienia się, a którego akcjonariusze publicznej spółki mają prawo oczekiwać; cóż, czas szybko biegnie, obaczy się

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.