~Dziwoląg

pracowałam w OVB i jedyne co mogę powiedzieć o tym doświadczeniu, to że jest mi wstyd. Wstyd że byłam tak głupia aby wierzyć w głupoty jakie mi wciskali.........Pół godzinne poszukiwanie najlepszych sposobów inwestycji w internecie da 10 razy lepsze i bardziej wiarygodne rezultaty niż rozmowa z 'konsultantem'.........

Czy w czasie kiedy pracowałaś nie istniał jeszcze Internet?.....................

Czyli wolałaś słuchać bzdur niż ;poświęcić te pół godziny...???..................

I temu jest winna Twoja firma...(ovb albo dowolnie inna) ????...............

Powiedz, czy to świadczy o firmie czy bardziej o Twoim podejściu do swojej pracy, Konsultantko ( czegokolwiek )....................
I czy to jest opinia o firmie, czy może o jej pracowniku...?..............

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.