~krysia2010

Panie ciekawski, w moim przypadku było tak:
zostałam zaproszona na pierwszą rozmowę z dyrektorem placówki, po tygodniu zaprosił mnie na drugą - assessment centre, na rozmowie byłyśmy we dwie - ja i druga kandydatka - rozwiązywałyśmy test (skierowany na relacje międzyludzkie), potem sprzedawałyśmy sobie wzajemnie produkty, a potem była scenka negocjacyjna. Potem jeszcze miałam rozmowę z dyr. regionalnym, a ta po uprzedniej rekomendacji od razu na rozmowie ustaliła, ze mną warunki i mnie zatrudniła. To w dużym skrócie - gdyby nie moja upartość to dziś nie miałabym tej pracy. Taka moja rada: jeśli wypadłeś dobrze to nie daj im o sobie zapomnieć, to Ty musisz biegać za pracą, a nie praca za Tobą - inaczej mają 20 innych na Twoje miejsce.
Powodzenia i Tobie :)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.