Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
piszesz jak rozsądny człowiek ... a jesteśmy na giełdzie - bananowej gpw
nie ma się co silić na pozytywne posty , bo nikt z robiących obrót nie bierze tego pod uwage
to jest tak jak niestety myślałem , po ujebaniu pcg przez motłoch i prezesa z 17 zł , na 1-2 zł
w 2008 ... pojawiły się sępy w rodzaju calatravy - z dużym kapitałem i pseudo "synergią" przejmują spółke ... ale nie kupując na rynku są lepsze bessowe sposoby ... rozmnażanie walorów ... najpierw upierodlić kurs ... i pilnować aby nie wybił , a jak to się stanie to gasić wzrosty potem posiłkując się jakimiś "średnimi" cenami robić emisje pod te "wyceny" ... teraz pytanie o koszty jakie poniosą , póki co wszystko idzie po ich myśli ... liczyliśmy naiwnie iż włącza się do gry ktoś kto zablokuje "imagis" lub postawi warunki lepsze niż teraz ... pomyłka
gdyby prezesowi zależało na rozwoju to już dawno znalazł by sposób na "synergie" z MTS notebook ... jakoś nie wierze iż nie ma pomysłów na to
kiedyś pisałem iż w lato kurs będzie około 2 zł , niestety chyba się nie myle
na tej spółce można już zapalić swieczke , nie odzyskamy kasy (mówie to do matuzalemów )