Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
nie wiem jak długo to potrwa ale się uparłem i nie odpuszczę - nie sprzedam ze stratą (kupiłem po 0.51 ) . widzę że na NC tendencja jest do urealniania cen wiekszości spółek które wystrzeliły na debiutach nie wiadomo z jakiego powodu (brak fundamentów). oprócz tego kiszę sie jeszcze na takich perełkach jak CWPE, REMEDIS, TAXUSFUND - wszędzie wtopa po 30-50%. na dodatek obroty takie że jakbym potrzebował kasy to chyba z rok trzeba by zbierać.
odpuszczam NC bo tu juz chyba nie prędko będą takie wachania cen jak w 2010r gdzie mozna bylo spokojnie po 10-20% dziennie zarabiać a i obroty były dużo wieksze.
pozdro dla wszystkich