Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
orco da zarobić i to w setkach procent!!
ale nie dzis i nie jutro i nie za m-c.
Orco to inwestycja długo-terminowowa,
na krótką metę to tylko gra na DT, albo nerwy ze stali.
ja kupilem pierwszy pakiet 2lata temu , potem jeszcze pare razy dobieralem
i jeszcze dobierać będe, w miarę przypływu kapitału i odpowiednich spadków na ORCO.
a w 2012-2015, wyciągne i się zdziwie, że tyle zarobiłem :)
Oczywiście jak ktoś ma nosa, to może grac krótko-terminowo, i tez bardzo dobrze zarobić.
jednak z doświadczenia wiem, że na ORCO to nie znasz ani dnia ani godziny, kiedy następnego dnia otwiera sie odrazu na +10% i już jest pozamiatane, bo wchodzić na takim UP to delikatnie mówiąc 'lekkomyślność' przez duże 'L', bo jest więcej niż pewne, że następnego dnia będzie -5% :).
pozdrawiam stały akcjonariat,
nie pozdrawiam, naganiaczy, desperatów i innych takich
pzdr
shp