~waldi

Te wczorajsze ruchy na Dębicy to pewnie znów fundusz otwarty krakowiak nabył akcje Dębicy i teraz może złożyć apelacje od wyroku bo tylko powód może to zrobić nikt więcej.

Nie wiem czy dobrze rozumuje sprawę ale wydaje mi się ,że nie mylę się i jestem na tropie bo tylko taktyką można takiego potentata zwalić na kolana.

Żeby uchylił Sąd Okręgowy wszystkie uchwały z dnia 8czerwca 2010 r. musi być bardzo mocny dowód i tym dowodem może być tylko biegły rewident z BDO a fundusz krakowiak do tej pory nie posiadał takiego dowodu tylko Goodyear przedstawił taki dowód biegłego rewidenta ,ze nic nie złamał.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.