Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam wszystkich !
Przez miesiąć myślałem czy te dobre konto ze zwrotem 3% mi się przyda i w końcu po miesiącu zdecydowałem się na te konto! Założyłem konto przed chwilą przez telefon i kurier ma być u mnie już w piątek z papierami na karte musze czekać do 14 dni babka powiedziała! Najpierw dzwoniłem i pytałem czy np kupując na stacji benzynowej karte dołąduwująca do tellefonu czy papierosy czy za to dostane zwrot 3% czy tylko za paliwo,usłyszałem za wszystko co się kupuje na stacji dostajemy zwrot 3% nawet w carrefour jęsli kupimy telefon,laptop,czy bóg co jeszcze to dostaniemy 3% zwrotu i to mi się bardzo podoba! Szkoda tylko że bank zwraca w miesiącu do 50 zł czyli rocznie do 600 zł! Aha ubezpiecznie karty debetowej nic nie kosztuje przez pierwszy miesiąc potem opłata 2.99 zł ale powiedziano mi że jak tylko dostane karte to mam zadzwonić do nich i powiedzieć że nie chce tego ubezpieczenia i za nic nie będe płacił jedynie wpływy na konto muszą być w miesiącu 1000 tys zł i zapłacić kartą chociaż raz i mamy dosłownie 0 zł. Dodatkowo bankomaty wszystkie darmowe jest pięknie i jeszcze zarobie! Super oferta i niech tak zostane to zostane na pewno na wiele wiele lat u nich! Myśle że nie długo zapewne zrobią opłate np za karte 3 -5 zł bo teraz jest wszystko za darmo i jest za dobrze żeby było pięknie chyba że się myle! Chcą przyciągnąć klientów jak najwięćej i potem mogą podnosić opłate lepiej żeby nie podnosili! Mam także karte płatniczą wbk wydajesz i zarabiasz zwrot 1% i dostaje zwrot wszystkich produktów i nie ma limitu np kupujesz auto za 50 tys zł i dostaniemy zwrot 500 zł za darmo! i będe jak nie tej zarabiać to na tamtej! będzie super zawsze w ciągu roku kilka stówek wpłynie na konto dodatkowo.Bo jakbyśmy płacili gotówką to nic nie będziemy mieli! POLECAM!!!!!!