Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Z całą pewnością PRT zostanie wkrótce zauważony,gdyż roczne minima i maxima znacznie zbliżą się do siebie.I będzie albo w prawo albo w lewo lub - vice versa - dół albo góra.Ja obstawiam górę :)
Prezes Pan Piotr Skarżyńki ma jakąś wizię spółki i coś robi w tym kierunku by żyło się lepiej - nam wszystkim ;)...Osobiście nie liczę na jakieś tam przejęcia co 12 m-cy jak to niektórzy oczekują tylko na perspektywiczność spółki.Gdyby takowe było - przejęcie- też nie byłoby źle ..
Przyznam się szczerze ,że powietrze lekko zeszło ze mnie w stosunku do PRT.Ale wiem ,że wtedy gdy jest beznadziejnie źle nagle z nikąd przychodzi nadzieja i wybawienie ...