~czuczu14

Wyjaśniam Piterro ! Papier trzymam od sierpnia 2009 . Liczyłem na szybki wzrost , ale przeliczyłem się ... Jednak przez te dwa lata poznałem spółkę na tyle , że nie boję się o złą kondycję firmy conajmniej do 2015 r. Z własnego doświadczenia wiem jak działa egzekucja długów i jak się kończy .Tak naprawdę to nielicznym udaje się uniknąć komornika. Z tego co się domyślam ( biorę pod uwagę nagrody fair play) firma nie bawi się jak inne firmy w listy ponaglające i zastraszające przez kilka lat , tylko kieruje sprawy w krótkim czasie do Sądu , a później do komornika. Brutalnie ale skutecznie. Nie chcę tu sterczeć latami , ale myśle , że trochę teraz zarobie . Co do Ricardo to , bardzo emocjonalny człowiek , ale chyba każdy przyzna na forum , że zrobiło się kolorowo . Życzę jeszcze długich wzrostów . Pozdro

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.