Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie było mnie prawie miesiąc , Wybyczyłem się a teraz to sezon mnie się zaczyna i jak tu z drugiego krańca PL jechać na walne - tracić 4stówy na podróż i na robocie niezrobionej 5stówek , nie ma szans . Akurat im się teraz walnego zachciało .
Choć mam trochę papiera to jednak za mało , poza tym jak zwykle to tylko formalność i wszyscy jyż dawno wszystko wiedzą ,po cichteńku skupują . z drugiej strony ,czy powiedzą coś nowego i ciekawego , wątpię no chyba jak 06.04 cerabud będzie po 30-50gr :)
W razie czego jednak mogę liczyć na informacje od uczestników walnego ?Chyba ktoś z Was jedzie? Pozdr.