Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
co do jakiejś miny to wątpię żeby balticon się bawił w takie spekulacje. po prostu jest panika, której nikt nie chce nawet kontrolować, a szkoda bo można ładnie sterować kursem
widać że jest spory potencjał przy tak niskiej cenie
poza tym trzeba być pajacem żeby po 0.66 puszczać, nie wiem jakim cudem można stracić na tak perspektywicznej spółce jaką jest balticon !!
wszedłem w tą spółkę przy średniej 1zł. paczka ok 50tyś
w tej chwili mam ok 270tyś ze średnią 0.82
i ciągle dokupuję i wszystkim innym, którzy jeszcze mają zapas gotówki polecam, bo promocja w każdej chwili może się zakończyć.