Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Rzeczywiście, masz rację, ta rocznica się zbliża. Kurs rzeczywiście jest zaniżany cały czas. Ja też liczę na odbicie. Mam trochę akcji(szkoda, że ich wcześniej nie wywaliłem), trochę też dokupiłem, ale jak się okazało przepłaciłem. Wygląda na to, że kurs jeszcze będzie dołowany. Zamierzam tu jednak włączyć większy kapitał. Narazie (ten, który zamierzam tu ulokować) jest w akcjach Optimusa. Szkoda stamtąd wychodzić, bo idzie do góry i to pięknie. Myślę, że tu potrwa jeszcze trochę dołowanie i marazm i zdążę wskoczyć. Pozdrawiam hefalowców.:)