Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
To ze mamy na papierze PARSZYWEGO CHUJA, KTORY CELOWO ZANIZA KURS AKCJI to nie budzi zadnych watpliwosci dla nikogo kto ma IQ > IQ krowy (wiem ze duzo wymagam :))) )
Coraz bardziej smieszy mnie ten zjeb - im lepsze wyniki i im lepsze wiadomosci ze spolki tym bardziej spuszcza :))) kutas uparl sie ze spusci na 5,xx i byc moze mu sie uda :)))
ale ja jestem cierpliwy i spokojnie sobie czekam, az chuj sie wypsztyka - w ostatnim miesiacu stracil ponad 100 tys akcji
poza tym w tym tygodniu
1/
skieruje pisemko do zarzadu i do knf w sprawie W PELNI UZASADNIONEGO PODEJRZENIA O MANIPULACJE KURSEM :))) pewnie jak zwykle nic nie zrobia, ale napisac nie zaszkodzi :)))
2/ zaczne nagonke - moze pajace w rynkach dla toprnych sie zainteresuja