~adrek_zxc

Również korzystam z XTB (nie mam stałego łącza, z internetem łaczę się przez telefon komórkowy gdzie prędkość jest na poziomie EDGE czyli wolnooooo) ale mimo wolnej prędkości internetu mi nie zamula platformy. Czytając negatywne komentarze co niektórych odnoszę wrażenie że są wyssane z palca. Pod koniec stycznia 2011 straciłem ponad 3500 tyśka, ale przez wyłącznie swoją głupotę, a nie XTB. Żeby to odrobić potrzebowałem ponad miesiąca.

Ogólnie moja o opinia o XTB jest dobra, nie mam powodów, aby narzekać. Jeśli chodzi o zagraniczne serwisy to należałby to dobrze przemyśleć, osobiście nie polecam.

Rada dla narzekających i początkujących: koniecznie załóżcie rachunek demo i pograjcie 1 miesiąc, jeśli po miesiącu zostaną wam jakieś środki na koncie to możecie sobie pogratulować i spróbować na realnym rachunku, ale ostrzegam, że gra na realnym rachunku wiąże się z dużo większymi emocjami.

Kupcie sobie dobre książki, na www.xtb.pl oraz www.bossa.pl znajdziecie literaturę rekomendowaną.

Uzbrojeni w doświadczenie oraz wiedzę macie szansę odnieść sukces.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.