puch_25

Ja tu zadnego spodka nie widze..., a moja sugestia jest taka zeby zapomniec o analizie technicznej na tej spolce. Przy tych obrotach zadne wykresy nie maja sensu. Ale spoko!
Spolka jest dla tych co chca zarobic prawdziwa kase, a nie na dropsy. Jesli plan rozwoju sie powiedzie, a wszystko na to wskazuje, to za rok akcje beda warte 3-4 razy wiecej. A w zasadzie to trudno mi sobie wyobrazic sytuacje, co bedzie sie dzialo , jak zaczna ukazywac sie pozytywne komunikaty, i pojawia sie zyski. FF jest taki maly , ze az strach sie bac. No i tym bardziej zalosne sa proby grania na tej spolce na 10-15 groszy "zysku" jak to obecnie niektorzy kombinuja ( kolo specjalista od 99 akcji wrecz mnie rozwala :-D )
Nieprzyjemne jest tylko to , ze pare akcji w rekach przestraszonych, ktorzy nagle chca sie ich pozbyc powoduje zwalanie kursu. A wystarczylo by pare kola, zeby zgarnac resztke od tych, pozal sie boze "ynwestorow" i bedzie spokoj.... do pierwszego pozytywnego infa.
Bo wtedy wszyscy sie zleca, i beda piac na forum; ze widly, odjazd, pika,,,itd...Ehh...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.