~gnida

Dnia 2011-03-03 o godz. 19:28 ~Tede napisał(a):
> oj słabo to widzę, typowa podbitka pod ubranie takich jak
> Ty, pewnie jutro oddasz mi na -15% hahaha jutro się
> przypomne... szanse oceniam na 95%. jesli przebijecie 80gr
> przyznam Ci rację, że jesteś lepszy, ale poki nie
> przekonuje mnie ta podbiteczka

Chyba jeszcze z tobą pogadam, bo widzę że cięzko przyswajasz wiedzę. Już pokazałeś jakim to jesteś wielkim analitykiem i jak buńczucznie się przechwalałeś i widziałeś spadki na 30 groszy i to pół godziny przed tym jak kurs ruszył. To ty oddajesz na spadku po 57 groszy (przypadkowo jezeli pamięć mnie nie myli to kupowałem w tym dniu 1000 akcji, pewnie od ciebie), bo sam sie do tego przyznałeś , a kupujesz po 70 kilka groszy,(czy kupiłeś ode mnie to nie wiem).
Jeżeli chcesz rywalizować to rywalizuj na giełdzie sam ze sobą, a nie ze mną na forum bo dla mnie to zbyt dziecinne i nie sprawia mi satysfakcji , dla mnie liczy się realny zysk.
Czy to jest podbitka? tak mozna sądzić, a jak będzie to sie okaże, nie interesuje mnie kurs akcji, mnie interesuja wiadomości płynące ze spółki.
Jeżeli oczekujesz szacunku od innych ludzi to nie pisz szczeniackich postów o bankructwie spółki wtedy kiedy kurs spada nagle 20% w dół, a po sprzedazy akcji nie pisz katastroficznych wizji o spadku na 30 groszy (nie wykluczam , że i to może się zdarzyć, bo na giełdzie nie ma nic pewnego). Pisałeś , że jestes na giełdzie od dawna, czy takie posty o tym świadczą, chyba wręcz przeciwnie, bo chyba nie sądzisz , że forum ma wpływ na zachowanie kursu.
Jeżeli jednak kurs przebije 80 groszy, to nie kupuj wtedy akcji bo będzie bardzo prawdopodobne, że kupisz je ode mnie i znowu będziesz płakał za jakiś czas, że ciąłeś dotkliwą stratę giełdowy wyjadaczu.
Jeszcze tylko jedno pytanie, sprawia ci satysfakcję robienie z siebie błazna na własne życzenie? wiem, wiem nie będzie odpowiedzi, to zbyt trudne pytanie, ale fakty to fakty.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.