Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
panowie ja to widze tak dzisiaj nie bylo zbijania kursu bo byly dobre infa i mozliwe ze ten co zbijal nie chcial poplynac z akcjami jutrzejszy dzien wydaje mi sie ze dopiero pokaze czy idziemy juz powolutku na polnoc w okolice tych 1,2 czy dalej jeszcze bedzie zbieranie i zbijanie kursy aczkolwiek mam nadzieje jak i wy ze to koniec tej zabawy i bez nerwow zarobimy :) jak dziennie tak bedzie rosla przy takim obrocie to do konca tygodnia kolo 1,02-1,04 moze sie zamkniemy :) jutrzejszy dzien pokaze czy to juz :) cierpliwosci panowie :)