Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witaj krecia !
1. MW + TES - OK tu kwestia krótkiego czasu racze j b.krótkiego - tes: 300 000zł ostatnia transakcja a na fixie ponad 500 000 - co przy ostatnich dniach daje obrót 10x wiekszy.
Spadki - nie, sam ustawiłem pare akcji na fixie - po 14,88 135 szt i byłem first. Patrzyłem czy ktoś puści moj zakup - ale nagle przestawienie i ucieczka - co to oznacza ? Nie chce ktoś pozwolić leszczynie nabyć za wiele w dooobrej cenie - przestawiłem dzisiaj sprzedaż na ponad 20 ... myślę że jak do 5 marca będzie oficjalne inf o- to jadziem. Jestem gotów twierdzić że zakres 25, bo wycen mieli trochę - a teraz za chwilę gaz do góry - ropy mniej, gaz do góry !
GOA - sory po tygodniu spuściłem przy około +6% i nie żałuję !
MAM DGA, a troche żałuję że sprzedałem EKOEXPORT - za chwilę pójdzie znowu powyżej 8 - mogę sięmylić, ale mają dobre infa a kurs w padaczce ...
Mam też centka - jutro o 10:00 - zaczyna sierozprawa, może być b.ciekawie - ale tu nie namawiam.
Ostatnio miałem jeszcze KOPEX - poszło ok +8% i puściłem za w cześnie - ale też + więc OK.
Z ciekawych - na czym jeszcze siedzisz ?
Bolec vel BOLO :-)
3-maj się Kobito i nie ..... nie puszcaj nerwów - hahah