Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
a tak w ogole to miałem dużo więcej akcji. po prostu kłamiesz piszac ze miałem 1000. mialem nawet wiecej jak 100% od tej ilosci. hehe ale co ty mozesz wiedziec o zarabianiu i prawdziwych pieniazkach... ja teraz zarabiam na tlv i ngs... ale wroce tu i odkupie pakiet 3 razy wiekszy jak mialem przy 30gr... a ty nadal tu gnij i trac. zobacz sobie na zlecenia w arkuszu dfp.... nikt tego nie chce... grubas opuszcza poklad, koniec ze spolka na dobry rok czasu