Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
wiesz... tego nie wiem... mogę jedynie domniemywać bo to najmniej sensowny... jeśli nie bezsensowny wariant... :-)
a im więcej rozważy się ewentualnych ruchów... choćby najbardziej nieprawdopodobnych... tym mniejsze zaskoczenie... i łatwiejsza przyszłość do planowania...
na dziś zakładam dalsze trwanie w horyzoncie, stopniowy powolny kroczek po kroczku wzrost wartości albo pozytywne zaskoczenie ciekawymi informacjami, które znajdą odzwierciedlenie w kursie... niemniej za tym pierwszym przemawiać może już teraz dający się odczuwać efekt decyzji rządu co do OFE i wpływ tychże na rynek akcji... przynajmniej ja mam takie wrażenie, że wsio cut klapło... ale może jest to mylne wrażenie i zgoła inne czynniki wpływają na ostatnie ruchy/brak ruchów na GPW i wraz z napływem informacji rocznych (sprawozdań) ze spółek nastąpi jakieś ożywienie... w końcu idzie wiosna :-)
niemniej inne opcje... w tym chwilowy spadek wartości akcji i opcja 66,6 istnieją rownież i nie ma co udawać, że się nad nią nie zastanawiało
wolument są na tyle małe, że widać jak trudno było by pozyskać z rynku 2,6 mln akcji nawet przy proponowanych cenach... zobaczymy jak to będzie wyglądało po 9 marca
pozdr