~Rychu

No ja czytam co innego odnosnie zawartosci skrobii w ziemniakach, ze jednak jest duzo nizsza ze wzgledu na wilgoc, odrosty i utrate skrobi w ten sposob. ...A moze mi ktos wytlumaczyc czemu mianoby kupowac tak droga skrobie z ziemniakow (cena jest glownie rezultatem malej podazy ziemniaka i wyzszych kosztow produkcji) skoro sa tansze substytuty, np. zbozowa? Skrobia to skrobia czyli wielocukier i chyba cena decyduje o popycie na dany rodzaj skrobi, a nie sposob otrzymania?. Czyli czy cena wynikajaca ze slabych plonow i wyzszych kosztow produkcji nie spowoduje drastycznego spadku popytu na skrobie z ziemniakow?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.