Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ile masz wolnego kapitału, ile wpakowałeś?
Jeżeli nie masz wolnej gotówki to ja bym zredukował o 50%.... Wszedł ponownie jak spadnie o 10-15%....
Jeżeli masz wolną gotówkę, to czekać cierpliwie. Mogą być spadki nawet do 2.1, a jak jestem takim pesymistą, że sobie to wyobrażam.... to wtedy pewnie nic nie będzie stąło na przeszkodzie do 1.9
... Ale może być sesja, że +8%, potem +5% i papier nabierze siły i powoli będzie rósł. Procad to papierek w trendzie spadkowym z dużym potencjałem....
To odwrotność np. KGHM, gdzie masz już wysokie ceny i jest czysta sepkulacja. Kiedyś przyjdzie i na Procad czas, nawet jak spadnie do 1,5 to w okresie dwóch lat się odrobisz :)-> Mamy trend spadkowy w końcu, a co.... jak mogło rosnąć do 10 i naganiał czapa, to czemu nie może spaść do 1,5?
Moją uwagę ostatnio zwrócił Tauron.... Ze spółek, które znam uważam, że na Sygnity za późno, Kopex zaczyna dziwnie pachnieć (parę sesji roztrzygnie), Asseco niby tanie, ale każdy to powtarza, a oni wciąż spadają (żeby nie było spółka świetne wyniki ma i mase inwestycji)...
jest późno jak coś skojarze to dam znać :)