~Kulka

Witam, własne zdanie - krótko o spółce.
Info z debiutu:
http://infoengine.pl/ondemand/958,20110204_dywilan.wmv

Osobiście uważam że spółka jest godna zainteresowania - powód - niewielki FF w obrocie na NC jest tylko 596 tys akcji czyli 11,29 % całości. Ostatni raport dywilanu jest słaby - powód - zamknięcie instrumentu finansowego łączna strata na nim to 1,8 mln zł. Ponadto duże nakłady inwestycyjne. Ważna jest przyszłość a wydaje się być całkiem niezła - powód - po procesie inwestycyjnym, po problemach z instrumentem finansowym. Idzie wiosna wzrośnie udział sprzedaży w sztucznej trawy (sportowej i dekoracyjnej) w sprzedaży ogółem. Aktualnie wskaźniki są dość wysokie C/Wk ok 3. Warto zwrócić uwagę że ewentualne zyski skorygują wskaźniki. Czy warto kupować przyszłość ? Ciekawe, kto wybierze dobrze ten zarobi.
Widziałem kilka postów na temat DYW i ostatniego zjazdu po debiucie ja mam inne zdanie na ten temat przewaliło się 60 tys akcji a reszta jest trzymana. Wg. mnie aktualnie mamy do czynienia z prężeniem nerwów.
Kto wytrzyma ? Ja tam trzymam do debiutu.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.