Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
to mala roznica-kompap i ozgraf to teraz jedno.na pewno sa faworytem na bialystok-ale skad na to kase.kwidzyn i otoczyn nie sprzedany a muza jeszcze ponizej ceny zakupu.nie wiem jak to lipka wykombinuje-bo cos mowil o wolnej kasie plus kredyt.co do terminow-na olsztyn czekano prawie 3 lata.a nie wiem ile bedzie trwala procedura co do bialegostoku.kompap staje sie teraz zupelnie inna spolka w dodatku niszowa.akcjii jest wciaz tyle samo i wg mnie sa skazane na wzrost i wciaz nie jest drogo/pozdro