Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Może tak być. Tylko po co? Na spółce sa od dłuższego czasu małe ruchy, a tu nagle w jednym dniu 2x 200k?
Obserwuję tą spólkę bardzo dokładnie, gdyż sam w nią trochę zainwestowałem, zresztą to chyba normalne :) Jestem pewien, że pójdzie do góry i to mocno, nie wiem natomiast, kiedy wielcy na to pozwolą. Kurs jest trzymany od kilku miesięcy i ktoś spokojnie sobie przerzuca akcje - przykład dzisiaj. Jednak zauważam, że jest coraz bardziej nerwowo i kilka osób wychwiciło o co chodzi i kupiło po kilkanaście tysięcy akcji. Wciąż czekam na wyniki i tak jak pisałem wcześniej na kilka dni przed będzie strzała, a być może już jest i dlatego taki duży przerzut dzisiaj - póki nie jest za późno.