Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
dziś pakiet swój podwoiłem, wierzę , że zarobię na tej spółce, z inforamcji jakie ustaliłem jest dwóch bezmózgich leszczy co obejmowali emisje 2x150k i sypią ile wlezie bo papier kosztuje wiecej jak w dniu debiutu. Free float jest ok 800k, w ostatnim czasie przemieliło się ok 600k papieru,
pomimo sypania, wybiliśmy opór z debiutu i mamy cenę powyżej szczytów 2,50
sypacz skończy się odda zabawki a papier na bazie fundamentów swoje zrobi.
ps co do CWPE: pisałem wczesniej na forach , ze do koca roku 2010 przekrocze progi, ci co mnie czytają od lat wiedzą , że na forach piszę zawsze prawdę, więc kupowali przed uawnieniem, a sprzedawali po( kupuj plotkę , srzedaj info-jedna z zasad).
wspomnę tylko na koniec , że CWPE polecałem przy 5,90, wiec ak mi ktoś ufa ma solidną stopę zwrotu powyżej 100% od sierpnia w okresie 6 miesięcy.
życzę kazdemu z was takiej.
to tyle.
milego weekendu