Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Drodzy Panowie cFk i shp oraz informacyjnie Pan Paluszko: przez dwie godziny szukałem tego linka na Onecie - był w biznesie regionalnym! A juz myslałm, że wyjde na mitomana.
7 luty 10:37 Biznes Regiony "Warszawa:nowe drapacze chmur"
http://biznes.onet.pl/Warszawa-nowe-drapacze-chmur,18490,4166624,1,news-detal
pod spodem:"Jest decyzja w sprawie wieżowca Libeskinda"
w niej : Czwartkowy wyrok NSA jest ostateczny - (jest zgoda na budowe, ale muszą załatwić nowe pozwolenia. Czwartek to 3 luty 2011. Pod spodem na forum jest ponad 400 (!) komentarzy, z których wynika, że ludzie ocztyali wiodomość tak jak ja.
Oczywiście, że istnieje mozliwość, że redaktor z ONETU wstawił starą wiadomość, ale jest to mało prawdopodobne.
Podałem wszystkie namiary na wiadomość, czasami prawidłowy link się nie otwiera, ale wówczas mozna szukac po dacie! (Błagam Panią "wygoloną" i "wiertło" by mi za chwile nie pisali, że "nie otwiera się". Ciekaw jestem czy ktoś z forum Orco poświęci 2 h na szukanie tekstu gdyby to ja o taka przysługę poprosił.
Pozdro przy stanie 31,80
Wasyl O.Matko