Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
pytasz czy trzymam...pewnie że tak,może się mylę ale aktualne poziomy zupełnie nie interesują mnie by sprzedać nawet drobinkę...jasne że wszystko może się wydarzyć, tego nie wie nikt, ale tak na chłodno to ktoś wczoraj przecież zbierał co mu nisko podano...myślisz że tak bez powodu?niedługo wyniki i myślę że jeśli indeksy nie runą to o zachowanie kursu izy możemy być spokojni, ale to oczywiście to tylko moje myśli i każdy z nas musi podejmować decyzje co dalej...ja TRZYMAM..pozdrawiam